Statistieken

Gebruikers van logze.nl kunnen statistieken over hun weblog terugvinden onder Dasboard -> WP-Piwik

Waarom worden mijn bezoekers geweigerd

In de statistieken vind je een kolom met geweigerd. Geweigerd is hier gebruikt als vertaling van het Engelse woord ‘Bounced’. Daarmee worden bezoekers aangeven die na aankomst op de site meteen weer vertrekken zonder ook andere pagina’s te bekijken. Het wil dus niet zeggen dat ze je artikel niet gelezen hebben, voor een blog is een wat groter aantal weigeraars ( dus mensen die weigeren je site nog verder te bekijken) gebruikelijk, de meeste komen immers om een bepaald artikel te lezen.

Als je het aantal bounces wilt verlagen kun je dat proberen te bereiken door in je artikelen door te linken naar andere artikelen op je eigen┬á blog. Dat kan door een link te plaatsen in de tekst of door een goede keuze van Categorie├źn en Tags

7 gedachten over “Statistieken”

  1. Bij mij geeft WP-Piwik de volgende foutmelding: ” Piwik error: The requested website id = 10 (or its property timezone) couldn’t be found ” Ik weet niet hoe ik het moet oplossen….

    Wie kan mij helpen?

    1. Bij een aantal sites is de automatische aanmaak van de teller niet goed verlopen.
      Jouw site was daar dus een van. Vanaf nu lopen de statestieken wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *