Waarom staat er wel reclame op mijn site?

D’r moeten ook een paar centen verdiend worden…

Blogs zijn in principe reclame vrij maar:

Adsense advertenties

Als een blog langere tijd niet bijgewerkt wordt ( zie de voorwaarden ) wordt deze of verwijderd of voorzien van google adsense banners. Als je de blog weer gaat gebruiken kun je een bericht sturen om de banners weer weg te halen

Tekst links

Het kan zijn dat je blog opeens van een link naar een webshop voorzien is.  Bestaande links worden niet aangepast.  Maar als je bijvoorbeeld een boek vermeld zonder link, kan daar door de redactie van logze.nl een link naar bol.com bij geplaatst worden. Als bezoekers via deze links iets bestellen bij een webshop krijgt logze.nl daar een vergoeding voor.

Geld verdienen met je blog

Als je een leuk aantal bezoekers trekt kun je geld verdienen met je blog, dat gaat via advertentie banners van google. Neem contact op als je hiervoor belangstellong hebt.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *