Een gratis weblog ?

Op logze maak je eenvoudig een gratis weblog op basis van wordpress aan.

gratis?

Ja, gratis. Basis gebruik van logze is gratis. Voor extra’s zoals meer ruimte voor foto’s een weblog onder een eigen domein of installatie van specifieke plugin’s en theme’s ( templates ) kan een vergoeding gevraagd worden.

Waarom?

waarom zou je een weblog beginnen als je al een eigen site hebt? Een site of webwinkel is vaak vrij statisch , er vinden weinig veranderingen plaats. Een actieve site met interactie als reacties en social zijn goed voor de positie in google. Uiteraard kun je op je eigen site meer publiceren. Maar als dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat je een webwinkel huurt zul je elders moeten gaan schrijven. Dat kan op logze, zelfs onder de eigen domeinnaam.

En Facebook dan?

Facebook en twitter zijn geweldige media voor interactie met je klanten. Groot nadeel is echter dat je je teksten en fotos’ uit handen geeft aan een derde partij. En facebook gaat met jouw teksten en gegevens aan de haal.

Bij logze zijn te teksten en foto’s van jou en ze blijven van jou ook al staan ze op de server van logze. Daarnaast kun je op logze de blog onder een eigen subdomein plaatsen dus als je besluit te verhuizen gaat je site weer mee.

logze ondersteund het automatisch plaatsen van tweets en facebook berichten, je kunt dus hier je teksten kwijt en toch socializen met je bezoekers op de sociale media

Ter dekking van de kosten plaats logze soms reclame op je site, geen banners of popups maar tekstlinks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *